Ankara Peyzaj ve Profesyonel Bahçe Bakım İşleri
Periyodik Bahçe Bakım

Periyodik Bahçe Bakım

Daha fazlası için İnstagram hesabımızdan bizi takip edin

Peyzaj çalışması yapılmış bahçenizin ilk günkü canlılığını ve sağlığını koruyabilmesi için profesyonellerce periyodik bahçe bakım uygulamlarının yapılması gerekmektedir.

Periyodik Bahçe Bakım Uygulamaları Nelerdir ve Ne Zaman Yapılır?

Bahçenizde bulunan bitki türüne göre değişebilen periyodik bakım uygulamaları ve süreleri şu şekildedir.

  • Çim Biçme Uygulaması
  • Budama Uygulaması
  • Zirai İlaçlama Uygulaması
  • Gübreleme Uygulaması
  • Toprak Düzenleyici Uygulama

Yıl boyu ayda iki veya dört gün peryodik olarak yapılır. (Ocak-Şubat aylarında rutinimiz ayda bir güne düşer ve o aylar için ücret talep edilmemektedir.)

Bahçenizde bulunan bitkilerin formlarını koruyabilmesi ve sağlıklı büyümeyi sürdürebilmesi için Periyodik Bahçe Bakım Uygularımızdan yararlanabilirsiniz.

Periyodik Bahçe Bakım Uygulamalarının Avantajları Nelerdir?

Bitkilerin ilk günkü canlılığına kavuşabilmesi, çim alanların sağlıklı uzayabilmesi, toprağın canlılığının artması için periyodik bahçe bakım uygulamalarının yapılması gerekmektedir.

Bitkilerin de canlılar olduğunu düşünerek, doğal yaşamlarını sağlıklı sürdürebilmeleri için bizlerin yapması gereken çeşitli uygulamalar bulunmaktadır. Dünyanın en etkileyici bitkilerinden oluşan bahçenizin bakımsızlık sonucu kötü bir hale bürüneceğini söyleyebiliriz.

Gerekli özen, sevgi ve ilgi ile bahçenizin ilk günkü canlılığını sürdürmesi mümkündür.

Bahçe bakımı sulama ve çim biçme uygulamasından ibaret değildir. Yukarıda ana başlıklarla belirttiğimiz uygulamalar en hassas bir şekilde yapılmalıdır. Ayrıca periyodik olarak bitkilerin gelişimi gözlenmeli ve gerektiği durumlarda müdahale edilmelidir.

Blinçli yapılan periyodik bakım uygulamaları bahçenizin sağlıklı gelişmesini ve çeşitli kötü sürprizlerden uzak durmanızı sağlayacaktır.

Yeni dikilen bitkilerin toprağa alışma süreci, çim biçme uygulaması ve zamanı, budama zamanı gibi vaktinde yapılmadığında btkilerin gelişiminin durması, bozulması gibi istemediğimiz durumlarla karşılaşmamız söz konusu olabilmektedir. Bilinçli ellerde bu tür risklerin önüne geçilmiş olunur.

Çim Biçme Uygulaması, Budama Uygulaması, Zirai İlaçlama Uygulaması, Gübreleme Uygulaması, Toprak Düzenleyici Uygulaması, Periyodik Bahçe Bakım Uygulamaları kapsamında verdiğimiz hizmetlerden bazılarıdır.

Detaylı bilgi almak için ve ihtiyacınız olan hizmeti tespit edebilmek için iletişim numaralarımızdan bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Sağlıklı bahçe ve bitkilerinin insan yaşamında elbetteki olumlu etkileri bulunmaktadır. Bahçenizin ilk günkü sağlıklı ve sizi büyüleyen görüntüsüne kavuşmasını istiyorsanız Periyodik Bahçe Bakım Uygulamalarını ihmal etmemelisiniz.

Daha fazlası için İnstagram hesabımızdan bizi takip edin